Tjogetträning (2013-05-19)
Kategori: Träning
Distans: 7.5 km
Sträcka: 8.78 km
Tid: 56:37
Väldigt passiv start så jag fick gå först till K1, fick den dock bra. Orkade inte mosse till k2 utan tänkte ta den "vita skogen"... fick gå rejält runt om och plocka höjd för att ändå inse att jag måste igenom grönet. Tappade alla där vilket kändes trist eftersom man aldrig fick mäta sig riktigt. Orienterade solo därifrån.

Inga problem förrän k10, tog god tid att läsa in den men av någon anledning valde jag mellan vänster och höger utan att ens reflektera över strecket. Mycket dumt, särskilt som det var kärr, hygge och uppför ut till vägen.

På väg mot k12 började jag läsa mot 14, tänkte chansa på att kunna runda grönet till 13 men oskar stoppade mig och påminnde om att vi skulle till K12. Liten miss i tagningen, svårt att veta vart jag kom ifrån och inte så lätt att läsa in sig.

K14, ville minnas att det inte var grönt om jag gick vänster, så var självklart inte fallet så återigen gick jag runt om och i grönet. Sj'lvklart var det rakt på som var fint, men när grönen är hyggen och vitt är grönt så litade jag hellre på mitt minne än kartan vid det här laget. Uppenbarligen ett dåligt beslut, tappade björn och oskar.

Därefter något lugnare till mål, var lite trött men vill inte minnas att jag sprang i sicksack till målet som gpsen vill få det att verka som ;)
Visa kommentarer (0)
 
Tjogetträning (2013-05-19) Tjogetträning (2013-05-19)