Jættemilen (2011-11-13)
Kategori: Tävling
Karta/område: Gribskov Midt
Arrangör: OK 73
Land: Danmark
Distans: Långdistans
Sträcka: H21 Kort
Klantade till det i starten och kom direkt efter. Läste in mig till K12 istället för K2, såg bara en 2:a, så jag tappade ännu mer mark där. Sen var jag själv i 2 timmar. Försökte springa på till K3 men blev istället lite osäker. Slingorna gick ganska bra, bara några små krokar. Var lite osäker mot K11, hade inte riktigt koll på det gröna och så, men fick hjälp av Johannes rygg. Funderade lite på sträckan K20-K21, valde att gå nära sträcket och tror jag fick ett bra stråk. Drog lite snett upp för backen mot K23, förstod inte det direkt.
Vi kartvänden kom Fredrik och vi hade lite sällskap. Fick då åter upp tempot lite vilket var bra. Dock hade han inte min 27 kontroll så vi skildes där. Rörde till det vid K29, tröttheten började göra sig påmind. Ut från kontrollen blev det lite si så där också, tanken var ju att dra mer på sträcket. Vid K32 kom Johannes och försökte peppa mig, gick inte så bra när motivationen var borta. Försökte dock hänga hans rygg lite, men efter hygget var han lååångt borta. Började leta efter K34 för tidigt. Ren slarv! Insåg efter 1 min att jag inte var tillräckligt långt fram. Riktningen ner mot K35 var katastrof. Tog troligen ingen riktning utan siktade bara på att ta mig ner mot järnvägen. Kom en del folk i slutet att hänga på, men motivationen var inte på topp så jag tog mitt eget tempo. Slutade orientera vid K40, hängde bara 2 tjejer, som dock skulle ha kärret, så där stod jag som ett fån.
Sammanfattningsvis så var det en rolig tävling, förstår inte varför jag inte provat den tidigare. Tyvärr missade jag i starten, annars hade jag nog kunnat hänge på lite i draget där framme. Orienteringen gick bra och flåset fanns där. Lite mer styrketräning nu under vintern så ser det bra ut.
Visa kommentarer (0)
 
Jættemilen (2011-11-13)