O-Ringen 2018 Höga Kusten, E5 (2018-07-27)
Kategori: Tävling
Karta/område: Skyttis
Arrangör: Ångermalands OF
Land: Sverige
Distans: Långdistans
Sträcka: H35 Kort
Sträcka: 6.79 km
Tid: 45:59
Genomsnittlig puls: 167
Maxpuls: 185
Dags för den sista etappen, som ofta betyder mer planbildsorientering och därmed ofta inte tilltalar mig lika mycket. Hade Magnus lite före mig, men försökte inte stressa, utan göra ett eget bra lopp, så de bakomvarande inte skulle komma ifatt.
Valde en säker väg till K1, blev dock bromsad av alla löpare. Vilade lite mellan att gå runt på stora stigen mot K2 för att få en riktigt fin ingång, eller ta lilla stigen och gå lite mer på. Tänkte att det förbjuda skulle hjälpa mig, men inser tillslut att de inte skulle vara markerat i terrängen på min sida. Håller ändå koll på läget och får kontrollen fint. Allt flyter på fint mot K5. Planen var att attackera K6 via den vänstra stigen, men jag tappar riktningen genom skogen, eftersom den var diffusare än vad jag uppfattade kartan. Inser att jag är nära högra stigen och tar den istället. Men det blir en riktigt fin ingång. Velade mellan att gå rakt på mot K8 eller runt om, valde det senare alternativet pga min tidigare upplevelse mot K6. Fick dock veta efteråt att det varit riktigt fint rakt på. Tappar tyvärr tid på detta. Sista kontrollerna var bara att springa på.
Sammanfattningsvis en otroligt magisk orienteringsupplevelse denna veckan. Tyvärr slarvade jag med riktningen och orienteringen lite för mycket de första dagarna.
Visa kommentarer (0)
 
O-Ringen 2018 Höga Kusten, E5 (2018-07-27) O-Ringen 2018 Höga Kusten, E5 (2018-07-27)