Revinge by Night (2014-10-17)
Kategori: Tävling
Karta/område: Revingehed
Arrangör: Lunds OK
Land: Sverige
Distans: Stafett
Sträcka: 9
Sträcka: 6.01 km
Tid: 33:09
Patrik, Björn och jag dundrade iväg ca 5 min efter täten, så det var bara att jaga. Fullt ös redan från början vilket gjorde att vi alla tre missade mer eller mindre på första kontrollen. Slarvigt.
K3: gick knappt att ta sig ut från K2. Var så tätt och risigt att man fick slå sig fram. Blev osäker och hade svårt att få ihop det när jag kom ut på ängen. Väldigt svårt att tyda terrängen. Glad att jag inte tappade mer tid än vad jag gjorde på kontrollen.
Sen var det bara att trycka på. Osäkert in mot K5 och dålig utgång. Tappade ca 150m på Skåneslätten till K6. Tog dock igen detta redan till K7. Tappade några meter redan vid K8 igen eftersom jag fick för mig att kontrollen skulle sitta längre ut mot ängen. Men sen tryckte jag på mer. Hade lite tur vid K10 eftersom ett antal personer stämplade här när jag kom. Sen gällde det att bara trycka på vad man kunde in till mål. Kände mot K12 att jag sprungit om samtliga personer jag hade haft kontakt med under runda. Härlig känsla upp upploppet med alla tillrop. Gött att ta laget i mål som segrare!
Visa kommentarer (0)
 
Revinge by Night (2014-10-17) Revinge by Night (2014-10-17)