25manna korten (2014-10-12)
Kategori: Tävling
Karta/område: Rudan
Arrangör: OK Ravinen
Land: Sverige
Distans: Medeldistans
Sträcka: H21-1
Sträcka: 6.87 km
Tid: 61:55
Genomsnittlig puls: 160
Maxpuls: 180
K1: tyckte jag hade full koll upp för berget, men blev osäker uppe på och gled förbi. Lyckades läsa in mig via kärret norr om kontrollen.
K2: Uppfattade inte att jag drog så snett ut från K1, men jag fick kontrollen som jag ville.
K4: Blev osäker vart jag hamnade efter jag gått över höjderna. Fick inte ihop kartan mot naturen så det blev lite fram och tillbaka.
K5-K7: flöt på fint.
K8: Dagens rullgardin. Sprang först över till fel höjdparti, men förstod det snabbt och justerade. Gled förbi kontrollen nedanför. Lokaliserade en stor höjd söder om, men punkthöjden i ringkanten såg mer ut som en stor sten i verkligheten, så jag fattade inget. Sprang ut på stigen för att passa kartan. Vek upp igen, gled åter igen förbi och upp mot en sten som elitklasserna hade. Tillbaka, åter förbi precis, men tillslut vid typ fjärde försöket hittade jag den.
K9: Fick fint stråk fram till ringen, men började tyvärr där yra lite.
K10: tog det säkra och sprang ut via stigen, dock gick jag upp lite för tidigt.
K11-Mål: Stötte ihop med David vid K10 och med dagens inledning beslutade jag mig för att bara haka på. Litar på Davids orientering så jag låg enbart bakom och hade koll på kartan och riktningen. Tog mig runt så det är väl OK, men med en bedrövlig tid efter ett bedrövligt lopp.
Visa kommentarer (0)
 
25manna korten (2014-10-12) 25manna korten (2014-10-12)